Tuesday, November 27, 2007

Testrup 2


I sidste uge sad jeg i en bus foran to unge piger, der mindedes den telefonsjov, de havde lavet i gymnasietiden, og jeg var fuldstændig duperet af deres sproglige opfindsomhed og humor, jeg kørte to ekstra stoppesteder for at lytte med, og jeg prøvede at undgå at bevæge kroppen, når jeg lo, for at bevare diskretionen. Testrup er lidt af det samme, hist og her sker der noget med sproget. Til gengæld er maden helt overvældende TUNG. Tungt kød især. Der hjemme lever jeg af frugt og grønt og fisk og små dyre økologiske entrecôte - så når jeg holder den halvfede linie, skyldes det udelukkende slik, kage, vin og øl. Forudsigelse: jeg må have weightwatcher sæde i toget hjem.

2 Comments:

Blogger Katinka said...

Telefonfis er godt, man skal bare huske at sørge for at man ringer fra skjult nummer.

Havde selv stor succes med at ringe til folk og bede den om 2 minutter, for "jeg ringede fra Gallup og vi var ved at lave en ungersøgelse om danskernes kendskab til den danske sangskat: I sangen Højt på en gren en krage, hvad kommer så efter linjen 'højt på en gren en krage'?

Stor succes. Det er også sjovt at ringe og synge fødselsdagssang for tilfældige. Især flerstemmnigt.

Længere har min fantasi aldrig strakt sig.

3:26 PM  
Blogger jens jacob toftegaard said...

et af pigernes tricks var at informere en ven af hankøn om hvem der havde talt med deres veninder i byen sidst, især klæbende eller truende mandspersoner, som absolut ikke havde fået deres telefonnumer, og så få ham til at lægge stemme til: "It iz Wla-dimir (osv". Effektivt creepy med gode anekdoter til følge

11:40 AM  

Post a Comment

<< Home