Monday, October 29, 2007

Iron Lion Zion

Med et år eller tos mellemrum blusser der et eller andet debat op om hvorvidt denne eller hin engang har sagt eller skrevet noget antisemittisk. Lige for tiden er Peter Øvig Knudsen vist ude i noget med at Blekingegadebandens zionist-arkiv ikke var antisemittisk, mens Blüdnikow altid har været tilhænger af den vinkel, så det kan da være, den dukker op igen. Bloggeren her ved sgu ikke, nogle gange kan man få en fornemmelse, men lige præcis antisemitisme må idag, hvis den findes, slibes umådelig godt til så den ikke ligner, og er den det så? Jeg har i 15-20 år været en trofast lytter ved radioen, når P1´s moderat venstreradikale in- og misinformationsprogram, Orientering (der tidligere hed Udefra) går i luften. Her huserer nemlig nogle af de allerdygtigste og mest (mis)informative journalister. Så som Lars Møller Rasmussen. Han stod f.eks. i vinteren 2003-4 for en håndfuld ti minutter lange indslag om mystiske jøder, der havde jublet over 11/9 + Mossads lumske overvågning af M.Atta & co. uden at gribe ind osv osv osv. En stor zionistisk sammensværgelse? "Gentaget-ofte-nok" kunne ligne Lars Møllers metode.
Til gengæld er den fascistiske offentlighed i Mellemøsten så anderledes i sin ret til at være anderledes og have sin egen anderledes virkelighed, at bloggeren er flabbergastet af et i anderledeshed i sandhed anderledes indslag som dette: http://www.memritv.org/clip/en/1588.htm.

2 Comments:

Blogger Sigurd Buch Kristensen said...

Hej Jens Jacob!

Jeg læste "Indianernes store hvide ven" forleden, og var vild med den. Den måde stoffet videregives på, er simpelthen fantastisk, og så især fordi det er Elvis, et af de måske mest velvalgte stofområder til din fortællestil, overhovedet. Hændelsen med Jerry Lee Lewis "The Killer" og pistolen, står så skarpt i mit hoved. Alt til trods. Knivskarpt.

Ærbødigst,

10:46 PM  
Blogger jens jacob toftegaard said...

bukker og takker på det allerlydigste

2:47 PM  

Post a Comment

<< Home