Tuesday, March 17, 2009

Lægesjusk

Jeg blev ikke inviteret til at bidrage til FADLs antologi med skæbner-i-hvidt-prosa, så som hævn bringer bloggen her et klip fra en ikke-skrevet lægenovelle:

STUEGANGBANG

" ... "Sig 'aaaah,'" sagde overlægen, men patienten nåede ikke længere end til første stavelse, så havde 1. reservelæge Nikolaj Ventegøb sit lem mellem hendes læber og faretruende tæt på hendes drøbel. Connie Crewcow havde fået et akut anfald af fibromyalgi i forbindelse med intensiverede jordstråler under parcelhuset i Lille Skamsved og var blev suset til Rigshospitalet i en ambulance naglet fast mellem to fyrige falckredere [se foregående kapitel]. Overlæge Mikael von Magnum var så under stuegang begyndt at palpere hendes barm, mens den unge turnusansatte, Ib "The Stud.med." Ibsen med det yderste af glans foretog en surheds- og fugtighedsprøve på de ..."

2 Comments:

Anonymous dinah said...

hej JJ
Hævn er kun et fattigt ord i den forbindelse..jeg stod i en boghandel og kiggede på den omtalte nyfortolkning, og var fluks i gang med at tjekke ud om ikke du var med der..men nej..stor var skuffelsen!!
Ligger nu her i sygeseng og kværner den ene mere kedelige bog efter den anden, og ville ELSKE at læse den fulde novelle og ikke at skulle nøjes med sådan lidt mundgodt!!

Dinah

7:42 AM  
Blogger jens jacob toftegaard said...

ja, den er jo desværre ikke-skrevet, men tak, og hvis der går en dansk pornostjerne derude og mangler et kunstnernavn er han velkommen til at kalde sig Mikael von Magnum - forudsat altså at indspiller sygeplejerskefilm

9:37 AM  

Post a Comment

<< Home