Tuesday, February 12, 2008

Zombie birdhouse


Portugals klassiske digter, Luiz de Camoes, byggede sit episke digt, Os Lusiadas (Lusitanerne), på den AUTENTISKE historie om prins Pedro og den lavadelige Inez de Castro. Landets tronarving elskede den skønne Inez, og hun ham, de fik ligefrem børn. Men kongen, hans grusomme far, Alphonse, lod hende myrde af dynastiske årsager i 1355. Da Pedro et par år senere besteg tronen, fik han hende gravet op og ført i karet til domkirke og kongeslot, og lod hende krone som dronning, hvorpå han ledsagde hende i et pragtfuldt optog tilbage til graven. Godt stof, Camoes havde at gå løs på, men nu overgås han af Tacito i tegneserien Dead Hunter. Det er den sædvanlige blanding af store bryster, trolddom og splatter - nu med en mumie løs i det vilde vesten. Mumien er så at sige den gode og ligefrem race-liberale vigilante-zombie, men andre, ondere zombier er også på færde, vækket af en slags sydstats Josef Mengele. Jeg venter spændt på tredje bind med nyt om søslangen, spøgelsesindianerne fra den 5000 år gamle anazasi-kultur, samt ikke mindst den veldrejede FORFATTERINDE, der i bind to bortføres af zombiernes geile overknokkelslimer.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Toftegaard, errinerst du dich an einem argentinier in Bahia? Wenn ich hätte deinem e-mail, vielleicht könnte ich dir schreiben. Bitte schick deine Adresse zu lapische@googlemail.com
Vielen Gruesse und mach es gut,
L.
PS: Entschuldige ich habe geschrieben auf deutsch. Ich möchte dass auf danisch machen, aber es ist nicht möglich für mich.

12:04 AM  
Blogger jens jacob toftegaard said...

hey leandro
yeah, I remember you, the punky argentinian with the long hair in the youth hostel in Pelourinho
I´ll write
jj

1:11 PM  

Post a Comment

<< Home