Sunday, May 10, 2015

Dexter, forhåbentlig

Forleden til en koncert i Texas istemte hun SERIAL KILLER. Et af de numre, indspillet i 2010, der ikke figurerede på de forrige albums, men røg på nettet efter en hacker havde været inde på hendes harddisk og mail. Det kunne tyde på, at den kommer med på hendes næste album, HONEYMOON, der skal udkomme i august. Eller også er det bare en oldie for hende.

Men det er en mærkelig tidsalder, det her. Hun optræder med en upubliceret sang, som hendes publikum allerede kender, fordi de alle sammen via piratsider har hugget den fra hende!
Nå, hun ser ud til at være i lykkelige omstændigheder. I den bolsjekjole.
Her følger studieversionen. Som du ved laver fans deres egne "officielle" videoer, ligesom hun selv gjorde engang (over f.eks Beethovens måneskinssonate). Og det kan være svært at skelne die-hard-fans udgaver fra hendes eget klippearbejde, ikke mindst da de bruger strimler fra hendes egne hjemmeklipperier, de samme film, plus hendes private footage. Derfor ved jeg heller ikke om den følgende er lavet af hende selv. Men det er mig, der har gen-oploaded, fordi den var forsvundet.
 

Faktisk er der et par uploadere med navne som colacunt og dietpussy, som jeg har mistænkt for at være hende selv; at hun stadig morer sig med hjemmeklip, men nu skal undgå copyright infringment og dyt.
Du kan også finde nummeret på youtube i en fanvideo, der hedder "Hannibal Sweet Serial Killer". Men så skal du se på Mads Mikkelsen ...og der er endnu en med Jodie Foster & Anthony Hopkins ...whatever ... næh, jeg havde faktisk håbet, da jeg hørte den første gang, at den var skrevet til at forekomme i en sæson af DEXTER, men nej. Og. Men. Hov. Hvis ikke det er Dex, der er den søde, så ...
 
 

0 Comments:

Post a Comment

<< Home