Monday, March 19, 2007

Stricktly for the girls



Hun er en digterinde, som længe sagde, at hun ikke gad læse blogs, men nu læser hun faktisk min, siger hun, og det er jeg glad og stolt over - uheldigvis er jeg bare kørt lidt træt af mediet. Bær over med mig, om nogen tid vil jeg sikkert tilbyde mig igen, udfordre, stille op.

6 Comments:

Blogger Peter H. Olesen said...

Og vi er slet ikke interesserede i hvilken digterinde du nævner. Slet ikke!

9:03 PM  
Blogger jens jacob toftegaard said...

D.... for delinquent, så siger jeg ikke mere

8:25 PM  
Blogger jens jacob toftegaard said...

Nå, jo, det var bare Dy Plambeck, altså - hvorfor skulle jeg gøre det så mystisk? Men pointen er og var at jeg ikke rigtigt gider skrive på bloggen for tiden.

2:49 PM  
Blogger Nynne said...

Hej Jens,

Det er ærgeligt, for din historie om The Boss, har vi ellers grinet meget af / refereret ofte, her på kontoret. Så vid at du skaber glæde og moro ude i verden.

Gode hilsner,

Nynne

2:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

hey jeg kender også Dy Plambeck; gik i klasse med hendes storebror, og kommer fra Buresø :-D Wauw hva... men hey, tillykke, jeg har for første gang i mit liv følt mig underholdt ved at læse en blog... og jeg har læst flere af indlæggene helt til ende.. forfriskende, at du ikke skriver om dine cafébesøg, at du ser fjernsyn, spiser gulerødder og møder veninderne.. glæder mig til mere! Og nu kan du sige, at endnu en digterinde har læst din blog og kan lide den :-D J...

10:06 AM  
Blogger jens jacob toftegaard said...

jamen, god dag i cyberspace Juanita, det var da hyggeligt, at også du gæster min sorte baggrundsflade, du må endelig komme igen og kommentere og fortælle små historier - og jeg lover at genoptage indlæggene senest, når jeg lander i Rom 1 maj.
digitale knus

11:44 AM  

Post a Comment

<< Home