Sunday, April 30, 2006

Pink Folkeparti

"Closer than brothers."











Hvorfor er så mange queerteoretikere og kunstnere-der-omkring sådan nogle homo-fascister?

Læs engang:

"STUDIEKREDS
I en patriarkalsk, homofob og racistisk kultur som den aktuelle danske er queer (mærkelig eller pervers) teori en interessant optik til at kaste nyt lys på den danske litterære kanon. Vi starter med en indføring" - selvfølgelig starter man med en indføring - "...osv osv ...Dag Heede fortæller om queer-teori torsdag d. 20. april, kl. 1600 i kaffebaren på dansk, KUA, lok. 22.0.62."


Kære læser, tilhører du en homofob og racistisk kultur? Jeg er ikke engang sikker på, at jeg tilhører en kultur, men lad os bare sige det, i så fald kommer jeg ikke uden om, at det er den, der kaldes den "aktuelle danske" og så er jeg her mål for queer-fascisternes kulturracisme. De forsøger at trænge ind i mig med deres negative billede af dansk eller hetero og efterlade mig blødende fra dette stigma. Men, okay, Dag Heede er jo bare hjerneskadet af for meget skullfucking.

Læs hellere Hans Hauges klumme BØSSERNES OPFINDELSE:

"...Homoseksualitet blev først opfundet i slutningen af det 19. århundrede af en ungarer, Kertbeny, som H.C. Andersen besøgte. Derefter gik det stærkt. Nu kunne de homoseksuelle identificeres og behandles. Især kunstnere ville være bøsser, og borgerskabet og kirken ville sætte dem i fængsel. Digteren og symbolisten John Addington Symonds konstruerede den homoseksuelle historie. Den drenge-glade Oscar Browning gjorde King's College i Cambridge til en ren bøssefabrik. Den irske digter og katolik Oscar Wilde kom bag tremmer for sin homoseksualitet. »Det er den værste sag, jeg nogensinde har haft,« sagde dommer Wills, der dømte ham i 1895. Og skabsbøssen Baden-Powell opfandt drengespejderne. Så kunne han da belure i det mindste. Hvad kan vi nu lære af denne (u)artige historie? Man fødes ikke som bøsse, ganske som man ikke fødes som kvinde. Det er en kulturel rolle eller en maskerade. H.C. Andersen var ikke homoseksuel, for det fandtes ikke, da han levede. Og hvad kirken angår, kan vi nu berolige alle de missionske med, at Bibelen af gode grunde ikke kan fordømme bøsser, fordi de, ligesom biler, heller ikke fandtes på Paulus' tid."

1 Comments:

Blogger lars-emil said...

heh!

men altså queer grunder sig i en idé om at seksualiteten og deraf perversionerne er en konstruktion; i fuld flor fra omkr. 18-tallet, så vidt jeg ku forstå Dag Heede dér, som altså næppe vil være uenig i detder, bortset fra altså misforståelsen af queer, som altså er enig i: der er ingen seksualitet; og følgelig deraf heller ikke nogen naturlig hetrosekusalitet.

12:07 AM  

Post a Comment

<< Home