Wednesday, May 31, 2006

Inspektør Chafik siger, That´s all folks





Okay interview med Chomsky her http://www.memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=1152 Han siger selvfølgelig indlysende ting, USA og Israel bruger kun ordet terror om den vold, de ikke selv bifalder, det er jo ikke fordi han er en dårlig samfundskritiker, det er bare så underligt at se sprog-manden tale i en kontekst af Hizbollahs gæstfrihed, for hvad sker der så med hans ord?

Nå, men jeg ville også anbefale dette indlæg fra Iransk fjernsyn, http://www.memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=1049 hvor en universitetsprofessor forklarer hvordan jøderne skabte Tom & Jerry for at transformere synet på jøderne fra små beskidte mus til heroiske mus, hvis vold mod den stakkels kat bare var helt i orden. Sjov mand. Han tror godt nok, at antisemitten Walt Disney var jøde og stod bag - bevares, det undrede da også mig, da jeg var barn at Hannah Barbara var en tegneseriefabrikant - men det kan da i øvrigt godt være Zions Vise også skabte Mickey Mouse, for er han ikke helt sort med en hvid maske, jøderne stod selvfølgelig bag Franz Fanon, SORT HUD - HVIDE MASKER for at undergrave europæisk kolonialisme og gøre plads til sig selv?

Endelig er der den iranske nazi-soap, ZAHRAS BLÅ ØJNE; http://memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=568. Den handler om hvordan jøderne stjæler øjne fra en lille palestinensisk pige; kleiniansk fortalt, tømmer de børnene for gode objekter, for istedet at fylde dem i jødiske kroppe. Det klip jeg linker til er et sammendrag, men det starter med forargelsen over at Frankrig har bandlyst bla. Hizbollahs TV-station, al-Manar, fra det franske hybridnet, fordi de - Chomskys venner - viste ZAHRAS BLÅ ØJNE. Så hæng på eller brug flytte-bjælken, indslaget er 7 minutter langt. Tilsidst forklarer en iraner, at serien stort set er dokumentarisk, jøderne har nemlig særlige skibe liggende rundt om, hvor de samler forældreløse børn og feder dem op, før de berøver dem hjerte, nyre, øjne osv. På Memri.org kan man se længere uddrag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home