Friday, October 31, 2014

Halloween

Jessica Lange, fremragende skuespiller i diverse 70er film, jeg troede nærmest, hun var død. Men i serien American Horror Story synger hun en cover af Gods & Monsters. Og det skal være mit treat til dig i aften. Det er jo så fin en sang, sådan om ungt hunkøns ægte seksualitet og ikke my-little-pony agtighed, og Jessicas aldersstegne damestemme er skøn.

Men fordi den synges i TV er alle fck i teksten skåret bort. Og mærkeligst, hun synger Kim og ikke Jim Morrison. Monstro man heller ikke kan hentyde til glorværdig rus på den pågældende kanal. Der mangler også et helt vers, det med looking to get fucked hard.

In the land of gods and monsters
I was an angel
looking to get fucked hard,
like a groupie incognito
posing as a real singer,
life immitates art,
you got that medicine I need,
dope, shoot it up, straight to the heart, please
I don't really wanna now whats good for me,
gods dead, I said, baby, that's allright with me

no one's gonna take my soul away
I'm living like Jim Morrison
heading t'wards a fucked up holiday
motel sprees sprees
and I'm singing
fuck, yeah give it to me
this is heaven, what I truly want
it's innocence lost ...

Monday, October 27, 2014

Halvlejsbog

Jeg læste en ny bog her i weekenden, lige udkommet, og et fodboldmetafor trængte sig på. Nogle forfattere udgiver kun finalen. Visse lyrikere kun målene. I værste fald en straffesparkskonkurrence. Andre, som nu ham jeg læste, sender også træningskampene i trykken og ligefrem opvarmningen. Det synes jeg så godt må fremgå af genrebetegnelsen. Jeg har sgu ikke råd til at købe intervaltræningen, kegledriblingen og strækøvelserne, desværre; vær sød og varsko mig, så jeg kan nøjes med at trille femører efter dine mesterværker, dude!


Sagt på en anden måde